Schoonderwaldt langer op Het Kasteel – Sparta Rotterdam

Schoonderwaldt langer op Het Kasteel – Sparta Rotterdam

Home1 » Schoonderwaldt langer op Het Kasteel
05 januari 2024 – 13:00

Het contract van Youri Schoonderwaldt is opengebroken en met twee seizoenen verlengd. De 23-jarige doelman ligt nu vast tot de zomer van 2026. In het contract is een optie voor een extra seizoen opgenomen.

Schoonderwaldt kwam in 2022 van ADO Den Haag naar Het Kasteel, waar hij twee duels in de Eredivisie speelde. Daarnaast speelde hij 23 duels voor Jong Sparta.

‘Youri heeft het afgelopen anderhalf seizoen bewezen van waarde te zijn voor onze selectie’, vertelt Gerard Nijkamp. ‘Hij heeft de potentie zich nog verder te ontwikkelen, dit mag hij ook nog doen in de Betnation Divisie, bij Jong Sparta en als doelman bij de A-selectie.’

2

Source link 3

AI artikel

Youri Schoonderwaldt heeft zijn contract bij Sparta Rotterdam verlengd tot de zomer van 2026, met een optie voor nog een extra seizoen. De 23-jarige doelman kwam in 2022 naar Het Kasteel en heeft zich volgens Gerard Nijkamp bewezen als waardevol voor het team. Hij heeft twee duels gespeeld in de Eredivisie en 23 duels voor Jong Sparta. Nijkamp gelooft dat Schoonderwaldt zich nog verder kan ontwikkelen en hij krijgt de kans om dat te doen in de Betnation Divisie en als doelman voor de A-selectie.

www.sparta-rotterdam.nl

https%3A%2F%2Fwww.sparta-rotterdam.nl%2Fschoonderwaldt-langer-op-kasteel%2F

Schoonderwaldt langer op Het Kasteel3

Goalkeeper Youri Schoonderwaldt has extended his contract with Sparta Rotterdam by two more seasons, now lasting until the summer of 2026 with an option for an additional season. He joined in 2022 from ADO Den Haag and has proven himself to be valuable to the team. At 23 years old, he has played in two Eredivisie matches and 23 matches for Jong Sparta. The club’s director, Gerard Nijkamp, believes he has further potential for development in both the Betnation Divisie and as a goalkeeper for the A-selectie.

Comments are closed.