Snel bij zijn! Er zijn extra tijdsloten voor Lumineuze Nachten bij Kasteel de Haar

Snel bij zijn! Er zijn extra tijdsloten voor Lumineuze Nachten bij Kasteel de Haar


Een sprookjesachtig lichtspektakel met als decor het grootste kasteel van Nederland. De primeur van De Lumineuze Nachten bij Kasteel de Haar in Utrecht ontpopte zich vorig jaar als een succes. Ook dit jaar waren tickets rap uitverkocht, daarom voegt de organisatie extra tijdssloten toe in januari. Check ze hier!

Vorig jaar maakte het Vlaamse bedrijf Urban Mapping, dat gespecialiseerd is in digitale videoprojecties, voor het eerst De Lumineuze Nachten. Het bedrijf had zich zelf gemeld bij Kasteel de Haar. Nu keren ze na het succes van vorig jaar terug met de giga openluchtbioscoop. De beelden worden geprojecteerd op de muren van het kasteel, andere gebouwen, bomen en standbeelden. Er zijn ook speciale installaties in het park geplaatst, zoals grote spiegels en een glazen bol. Hier1 lees je meer.

Artikel gaat verder onder de post >

Tickets en info

Tickets koop je hier2. Om alles in goede banen te leiden, zijn er elke avond zo’n twintig mensen op de been. De wandeling is op eigen tempo, duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en is rolstoeltoegankelijk. Dit zijn de nieuwe tijdssloten:

  • Woensdag 3 januari, laatste tijdslot 21.30 uur in plaats van 21.00 uur
  • Donderdag 4 januari, laatste tijdslot 21.30 uur in plaats van 21.00 uur
  • Zondag 7 januari, laatste tijdslot 21.15 uur in plaats van 20.00 uur
  • Maandag 8 januari, volledige extra openingsavond vanaf 17.30 uur, tot het laatste tijdslot om 21.15 uur

Source link 3

AI artikel

Een sprookjesachtig lichtspektakel met videoprojecties op Kasteel de Haar in Utrecht was vorig jaar een succes en de tickets voor dit jaar zijn ook snel uitverkocht. Daarom zijn er extra tijdssloten toegevoegd in januari. Het Vlaamse bedrijf Urban Mapping, gespecialiseerd in digitale videoprojecties, keert na het succes van vorig jaar terug met een openluchtbioscoop op het kasteel en in het park. De beelden worden geprojecteerd op de muren van het kasteel, andere gebouwen, bomen en standbeelden. Tickets zijn verkrijgbaar en er zijn nieuwe tijdssloten toegevoegd om alles in goede banen te leiden.

indebuurt.nl

https%3A%2F%2Findebuurt.nl%2Futrecht%2Fdoen%2Fgetipt%2Findrukwekkend-zo-ziet-de-sprookjesachtige-lichtshow-bij-kasteel-de-haar-eruit-2%7E390304%2F

https://indebuurt.nl/utrecht/doen/getipt/indrukwekkend-zo-ziet-de-sprookjesachtige-lichtshow-bij-kasteel-de-haar-eruit-2~390304/

A fairytale light spectacle set against the backdrop of the largest castle in the Netherlands, Kasteel de Haar in Utrecht, was a success last year. Due to high demand, extra time slots have been added for January. Urban Mapping, a Belgian company specializing in digital video projections, returned this year after the success of the previous year. The projections are displayed on the castle walls, other buildings, trees, and statues, with special installations in the park. The walk is at your own pace, lasting about an hour to an hour and a half, and wheelchair accessible. Additional time slots are available on January 3, 4, 7, and 8. Tickets can be purchased here.

Comments are closed.