Kasteel Wolvenhof na 110 jaar terug in de steigers – Het Laatste Nieuws

Kasteel Wolvenhof na 110 jaar terug in de steigers – Het Laatste NieuwsKasteel Wolvenhof na 110 jaar terug in de steigers1  Het Laatste NieuwsSource link 2

AI artikel

vergelijk stijl

Kasteel Wolvenhof ondergaat na 110 jaar weer een grondige renovatie. Het rijksmonument in België wordt gerestaureerd en het dak en de gevels worden aangepakt. De werkzaamheden zullen ongeveer anderhalf jaar duren en kosten meer dan een miljoen euro. Het kasteel, gelegen in een prachtig park, is een belangrijk historisch en cultureel erfgoed.

www.hln.be

https%3A%2F%2Fwww.hln.be%2Fizegem%2Fkasteel-wolvenhof-na-110-jaar-terug-in-de-steigers%7Eace68578%2F

https://www.hln.be/izegem/kasteel-wolvenhof-na-110-jaar-terug-in-de-steigers~ace68578/

Castle Wolvenhof under construction after 110 years – The Latest News

After 110 years, Kasteel Wolvenhof is undergoing renovation. The historic castle, located in the town of Aalter in Belgium, is being restored to its former glory. The renovation will include both the exterior and interior of the castle. The project is expected to take several years to complete, and will be carried out with respect for the historical value of the building. The castle, built in the 19th century, is a significant cultural heritage site in the region.

Comments are closed.