Hoofdbrug naar kasteel de Renesse dinsdag even niet toegankelijk voor vellen dode kastanjelaar (Malle)

Hoofdbrug naar kasteel de Renesse dinsdag even niet toegankelijk voor vellen dode kastanjelaar (Malle)

roles) ) {
echo “Dit is QQQ!”;
}
else {
echo “Dit is N/A”;
}
?>


Kasteel de Renesse, met rechts de dode kastanjeboom.© Domein de Renesse

Malle

De toegangsbrug tot het kasteel van Domein de Renesse in Oostmalle is dinsdag 13 februari tijdelijk niet toegankelijk. Aan de toegangsbrug wordt de oude wilde kastanje gekapt, die helaas dood is.

Zonder goede opvolging zou de boom binnenkort een gevaar voor de bezoekers worden. Domein de Renesse zorgt voor een waardige vervanger: in de loop van februari zal er al een nieuwe boom aangeplant worden.

De toegang tot het kasteel via de hoofdbrug zal door deze werken op dinsdag 13 februari tijdens de kantooruren afgesloten zijn. Bezoekers moeten de kleine voetgangersbrug aan de achterkant van het kasteel gebruiken. Vanaf woensdag is de toegang weer gewoon vrij.

 (kma)Source link 1

AI artikel

vergelijk stijl

Kasteel de Renesse in Oostmalle sluit tijdelijk de toegangsbrug vanwege het kappen van een dode wilde kastanjeboom. Domein de Renesse zal een waardige vervanger planten in februari. Op dinsdag 13 februari tijdens kantooruren zal de hoofdtoegang tot het kasteel gesloten zijn, maar bezoekers kunnen de kleine voetgangersbrug aan de achterkant gebruiken. Vanaf woensdag is de toegang weer normaal.

www.gva.be

https%3A%2F%2Fwww.gva.be%2Fcnt%2Fdmf20240212_94723324

https://www.gva.be/cnt/dmf20240212_94723324

Main bridge to Renesse castle temporarily closed on Tuesday due to felling of a dead chestnut tree (Malle)

The entrance bridge to Renesse Castle in Oostmalle will be temporarily closed on February 13th to remove a dead chestnut tree. Without proper replacement, the tree could pose a danger to visitors. A new tree will be planted in February. During the closure, visitors can use the small pedestrian bridge at the back of the castle. Access will be back to normal on Wednesday.

Comments are closed.