Schepen na faillissement brasserie Walburg: “Beraden ons over nieuwe invulling historisch kasteel” – Het Laatste Nieuws

Schepen na faillissement brasserie Walburg: “Beraden ons over nieuwe invulling historisch kasteel” – Het Laatste NieuwsSchepen na faillissement brasserie Walburg: “Beraden ons over nieuwe invulling historisch kasteel”1  Het Laatste NieuwsSource link 2

AI artikel

vergelijk stijl

Het kasteel Walburg in Sint-Niklaas moet op zoek naar een nieuwe invulling na het faillissement van de brasserie. De schepen van erfgoed en financiën benadrukt het belang van een passende en duurzame oplossing voor het historische pand. Er wordt momenteel nagedacht over mogelijke nieuwe invullingen, waarbij rekening wordt gehouden met het erfgoed en de uitstraling van het kasteel.

www.hln.be

https%3A%2F%2Fwww.hln.be%2Fsint-niklaas%2Fschepen-na-faillissement-brasserie-walburg-beraden-ons-over-nieuwe-invulling-historisch-kasteel%7Ea84ad958%2F

https://www.hln.be/sint-niklaas/schepen-na-faillissement-brasserie-walburg-beraden-ons-over-nieuwe-invulling-historisch-kasteel~a84ad958/

Ships after bankruptcy brewery Walburg: “Considering new use for historic castle” – Het Laatste Nieuws

After the bankruptcy of the Walburg brewery, there are plans to consider a new use for the historic castle. The future of the building is being discussed, with potential options including a restaurant or event space. The owners are taking their time to carefully consider the best way to utilize the space in a way that respects its historical significance.

Comments are closed.