Bouwplannen kasteeltuin blijven splijtzwam in Gemertse dorpsgemeenschap | Gemert-Bakel | ed.nl – Eindhovens Dagblad

Bouwplannen kasteeltuin blijven splijtzwam in Gemertse dorpsgemeenschap | Gemert-Bakel | ed.nl – Eindhovens DagbladBouwplannen kasteeltuin blijven splijtzwam in Gemertse dorpsgemeenschap | Gemert-Bakel | ed.nl1  Eindhovens DagbladSource link 2

AI artikel

De bouwplannen voor een kasteeltuin in Gemert zorgen voor verdeeldheid binnen de dorpsgemeenschap. Bewoners zijn verdeeld over de plannen, waarbij sommigen enthousiast zijn en anderen zich zorgen maken over de impact op het historische karakter van het dorp. Er zijn ook zorgen over de financiering van het project. De gemeente Gemert-Bakel blijft in gesprek met de verschillende partijen om tot een oplossing te komen.

www.ed.nl

https%3A%2F%2Fwww.ed.nl%2Fgemert-bakel%2Fbouwplannen-kasteeltuin-blijven-splijtzwam-in-gemertse-dorpsgemeenschap%7Ea115fbd9%2F

https://www.ed.nl/gemert-bakel/bouwplannen-kasteeltuin-blijven-splijtzwam-in-gemertse-dorpsgemeenschap~a115fbd9/

The building plans for a castle garden in Gemert continue to cause division in the local community. The controversial project has sparked debate and disagreement among residents. Some believe it will enhance the area’s cultural heritage, while others are concerned about the impact on the environment and the historical significance of the site. The issue remains a point of contention in the village of Gemert.

Comments are closed.