‘Gebrook’ gaat nieuwe stadsprins proclameren in Kasteel Hoen…

‘Gebrook’ gaat nieuwe stadsprins proclameren in Kasteel Hoen…

Regerend Sjtadsprins Mike II (links) hoopt zondag als ‘groentje’ te mogen toetreden tot de Oud-Sjtadsprinsen va Gebrook, naast hem zijn voorganger Niels I van Rooijen.© Eigen foto

Hoensbroek

Hoensbroek gaat op zaterdag 13 januari in Kasteel Hoensbroek de nieuwe ‘Sjtadsprins va Gebrook’ proclameren.

Voordat de nieuwe heerser zich aan het publiek presenteert, wordt eerst afscheid genomen van regerend Sjtadsprins Mike II (Bisschops), die na het doorlopen van een aantal opdrachten, toetreedt tot het Gilde der Oud-Sjtadsprinsen.

De avond begint om 20.33 uur. Kaarten voor de proclamatie zijn verkrijgbaar bij de Readshop in Hoensbroek. De inauguratie van Mike Bisschops in de galerij van oud-prinsen vindt daags erna om 14.00 uur plaats in café Amicitia aan de Markt.

.

Source link 1

AI artikel

Regerend Sjtadsprins Mike II hoopt zondag te worden opgenomen in de Oud-Sjtadsprinsen va Gebrook, naast zijn voorganger Niels I van Rooijen. Op zaterdag 13 januari wordt de nieuwe Sjtadsprins va Gebrook geproclameerd in Kasteel Hoensbroek. Voorafgaand wordt afscheid genomen van regerend Sjtadsprins Mike II, die toetreedt tot het Gilde der Oud-Sjtadsprinsen. De avond begint om 20.33 uur en kaarten zijn verkrijgbaar bij de Readshop in Hoensbroek. De inauguratie van Mike Bisschops in de galerij van oud-prinsen vindt de dag erna om 14.00 uur plaats in café Amicitia aan de Markt.

Comments are closed.