Woonwarenhuis Nijhof in nieuw woonprogramma – BaarnscheCourant.nl

Woonwarenhuis Nijhof in nieuw woonprogramma – BaarnscheCourant.nl26 oktober 2023 om 19:15
Winkels1


BAARN Op zondag 29 oktober om 16.00 uur is het nieuwe woonprogramma Thuis Voor Jou te zien op RTL4.

Vanuit de speciale studio in woonwarenhuis Nijhof presenteert Nance elke week de nieuwste thuistrends, de leukste cadeautips van dit seizoen, prachtige huizen en een trendreveal. Behalve aandacht voor interieurtrends en cadeaus beantwoordt interieurstyliste Eva elke aflevering een kijkersvraag. Ook ziet de kijker hoe je meer licht en ruimte in je woning creƫert door middel van serres en wordt er ruim aandacht gegeven aan de slaapkamer. Tenslotte nemen iedere week bijzondere mensen plaats in een spa voor het item Babbels in Bubbels. Maar daar blijft het niet bij. Presentator Robin Lefeber haalt elke week een hoofdgast thuis op, in de eerste aflevering Jaap Reesema. Hij spreekt met hen over hun thuisgevoel waarna zij de mooiste optredens geven tijdens een kampvuurconcert op kasteel Groeneveld, op een steenworp afstand van de Baarnse woonwinkel. In de komende afleveringen zijn dit Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Waylon, Douwe Bob, Berget Lewis en OG3NE. Het programma is vanaf 29 oktober elke zondag om 16 uur te bekijken op RTL4. Er zijn in totaal zeven afleveringen, de laatste aflevering is op zondag 10 december. En dat is een speciale kersteditie.Source link 2

Comments are closed.