Provincie Gelderland stelt 2,7 miljoen euro beschikbaar voor het instandhouden van zes monumenten

Provincie Gelderland stelt 2,7 miljoen euro beschikbaar voor het instandhouden van zes monumenten

De Provincie Gelderland stelt subsidie beschikbaar voor de restauratie van zes historische gebouwen. Met de financiƫle injectie worden de monumenten in stand gehouden en zorgt de provincie ervoor dat de gebouwen in gebruik blijven. Het gaat om het stadhuis van de gemeente Doesburg, de kerk in Nederhemert-Zuid, het landgoed Middachten in De Steeg, boerderij Keizershof in Voorst, Berkel Rijkenhage in Zutpen en het Kabinet der Landbouwvoertuigen in Wageningen.Original Article1

zes historische gebouwen. Met de financiƫle injectie worden de monumenten in stand gehouden en zorgt de provincie ervoor dat de gebouwen in gebruik blijven. Het gaat om het stadhuis van de gemeente Doesburg, de kerk in Nederhemert-Zuid, het landgoed Middachten in De Steeg, boerderij Keizershof in Voorst, Berkel Rijkenhage in Zutpen en het Kabinet der Landbouwvoertuigen in Wageningen.Original Article1

Leave a Reply