Nationaal Monumentencongres

Nationaal Monumentencongres

Congres. Datum: 9 november 2023. Locatie: Nationaal Gevangenismuseum, Oude Gracht 1, 9341 AA Veenhuizen. Het Nationaal Monumentencongres 2023 vindt plaats in het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen. Het thema van deze elfde editie is ‘Erfgoedpioniers gezocht.’ Ook wordt op deze dag de Monumententalentprijs uitgereikt. Meer informatie vindt u op monumentencongres.nl.

Congres. Datum: 9 november 2023. Locatie: Nationaal Gevangenismuseum, Oude Gracht 1, 9341 AA Veenhuizen. Het Nationaal Monumentencongres 2023 vindt plaats in het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen. Het thema van deze elfde editie is ‘Erfgoedpioniers gezocht.’ Ook wordt op deze dag de Monumententalentprijs uitgereikt. Meer informatie vindt u op monumentencongres.nl. 

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed – Activiteiten

Comments are closed.