Monumentale zaken: Sessie 2 (interpretatie van monumenten)

Monumentale zaken: Sessie 2 (interpretatie van monumenten)

Symposium: ErfgoedAcademie. Datum: 27 november 2023, 14:00 – 16:00. Locatie: Online. Eind november organiseert het programma Internationale Erfgoedsamenwerking van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) en de ErfgoedAcademie een tweedelige online kennisuitwisseling “Monumentale zaken: Hoe weerspiegelen onze Nationale Monumenten de maatschappij?” Het bijwonen van beide sessies wordt aangemoedigd. 

Symposium: ErfgoedAcademie. Datum: 27 november 2023, 14:00 – 16:00. Locatie: Online. Eind november organiseert het programma Internationale Erfgoedsamenwerking van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) en de ErfgoedAcademie een tweedelige online kennisuitwisseling “Monumentale zaken: Hoe weerspiegelen onze Nationale Monumenten de maatschappij?” Het bijwonen van beide sessies wordt aangemoedigd.  

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed – Activiteiten

Comments are closed.