‘Kastelen onder druk: te veel regeltjes en peperduur onderhoud’

‘Kastelen onder druk: te veel regeltjes en peperduur onderhoud’

Deze maand besteedde RTV Utrecht aandacht aan de hoge kosten van het beheer van kastelen, buitenplaatsen en landgoederen.

In een interview op landgoed Eyckenstein gaven eigenaar Otto baron van Boetzelaer en NKS-bestuurslid Max graaf Schimmelpenninck een toelichting op deze problematiek. Via deze link1 is het artikel te lezen. Ook de reportage op locatie is hier2 te bekijken.

Deze maand besteedde RTV Utrecht aandacht aan de hoge kosten van het beheer van kastelen, buitenplaatsen en landgoederen.In een interview op landgoed Eyckenstein gaven eigenaar Otto baron van Boetzelaer en NKS-bestuurslid Max graaf Schimmelpenninck een toelichting op deze problematiek. Via deze link is het artikel te lezen. Ook de reportage op locatie is hier te bekijken. 

Kastelen

Comments are closed.