Excursie kasteel Rechteren

Excursie kasteel Rechteren

Op vrijdag 12 mei vond de eerste excursie van dit jaar voor donateurs plaats. Evenals vorig jaar was de belangstelling voor kasteel Rechteren in Dalfsen groot. Veertig donateurs werden in twee groepen afwisselend rondgeleid over het prachtige landgoed en door het adembenemend mooie kasteel.

Heeft u belangstelling voor kastelen en buitenplaatsen die niet regulier geopend zijn voor publiek? Meld u zich dan aan als donateur1. U ontvangt dan tevens ons fraaie magazine Het Buiten. 

Op vrijdag 12 mei vond de eerste excursie van dit jaar voor donateurs plaats. Evenals vorig jaar was de belangstelling voor kasteel Rechteren in Dalfsen groot. Veertig donateurs werden in twee groepen afwisselend rondgeleid over het prachtige landgoed en door het adembenemend mooie kasteel.
Heeft u belangstelling voor kastelen en buitenplaatsen die niet regulier geopend zijn voor publiek? Meld u zich dan aan als donateur. U ontvangt dan tevens ons fraaie magazine Het Buiten.  

Kastelen

Comments are closed.